Hallo allemaal!

Na een enkele problemen met het internet zijn we hier eindelijk terug!

Na een lange treinreis van wel drie uur kwamen we zondagnamiddag toe op de kampplaats. Natuurlijk vlogen vlogen er meteen in met het opbouwen van de tenten. De fietsende aspi’s die al reeds in de voormiddag op de kampplaats waren hebben heel wat werk verzet, waarvoor dank!

Dit jaar heeft de leiding het kamp al dansend ingezet! Het kampliedje werd bekend gemaakt door een flash mob van de leiding.  De kampleiding en leiding hebben de dans ingezet, en al snel volgden de leden, zo gaven we ons kamp al metteen een spetterende start!

Na het lekkere avondeten hadden we nog tijd voor een paar spelletjes voor we naar dromenland gingen.

De volgende ochtend was iedereen klaar voor er een toffe dag van te maken. De toneeltjes van de leiding en kookploeg waren alvast een goed begin voor deze dag.

De speelclub heeft zich geamuseerd met het 60 minutenspel in de voormiddag. Ze speelden zeer enthousiast mee. In de namiddag was er dan tijd voor een spel met water.

De rakwi’s kregen een mooi marcelletje met het kamplogo van de rakwi’s. Alle rakwi’s waren super fier op hun marcelletje!

De Tito’s hebben super lekkere wafels gebakken. Het deeg werd gemaakt zonder dat de tito’s hun handen mochten gebruiken. Deze wafels werden groot succes!

De keti’s hebben een mooie sjorring gemaakt tussen de bomen. Ze kregen ook allemaal een blauwe pet die ze zelf mochten pimpen. Zo werden er heel mooie petten gecreëerd.

De aspi’s speelden vandaag met veel water! Het sleerzeil werd bovengehaald en de strijd kon beginnen. Ze speelden onder andere baseball op het sleerzeil en nog enkele ruigere spelletjes.

Ook van de kookploeg kregen we een opdracht. Meer dan één opdracht zelf, iedere afdeling en de leidingsploeg kreeg een specifieke opdracht die we tegen het einde van het kamp moeten doen slagen, zo kunnen wij onze 7 sterren verdienen!

Vandaag zijn de oudste afdelingen, de Keti’s en Aspi’s vertrokken op tweedaagse en morgen vertrekken de speelclub, rakwi en tito op dagtocht.  Ondertussen nam de sloeberleiding de trein terug naar huis om morgen (woensdag) met de sloebers op kamp te vertrekken!

Enthousiaste chirogroetjes vanop onze safari en tot de volgende!