Beste ouders,

Het is bijna zover, over enkele weken vertrekken we op kamp. U weet het of u weet het niet, maar dit jaar gaan we terug met een grote bende op kamp. Dit zorgt er voor dat we ook een groot aantal bananendozen in de camion moeten laden. Tel daar nog eens al het speelgerief, kookgerei en keukenmateriaal, enz.. bij en de camion zit vol. Omdat wij van ons kamp willen genieten en de kinderen het beste willen geven, zijn wij op zoek naar een kleine camion of dergelijke om extra’s te kunnen meenemen. Het zou al een grote zorg minder zijn moesten we iets vinden om bijvoorbeeld de fietsen van de Aspi’s bij afloop van het kamp apart te kunnen voeren naar huis. Dit het liefst gratis of voor een klein prijsje. Weet u iemand die ons hierbij kan helpen? Laat het ons zeker weten!

Vele chiroetjes,
De leidingsploeg