Beste chiroverwanten

De vakantie staat voor de deur, we kunnen dus echt beginnen aftellen naar de zomervakantie. Voor we op ons fantastisch bivak vertrekken doen we nog een ‘specialleke’. Omdat jullie zich zeker niet zouden vervelen tijdens de vakantie, is er ook dit jaar terug onze spetterende speciale activiteit (én wat voor één!!).

Terug van weggeweest is er dit jaar opnieuw onze ‘24 uren’ voor de oudsten en de ‘12 uren’ voor de kleinsten. Deze speciale activiteit gaat door op zaterdag 23 juli, voor de oudsten duurt deze activiteit tot de zondag.

In bijlage staat alle nodige info omtrent deze activiteit.

De zaterdagavond is er ook onze lek-min-lipje BBQ.
Iedereen is welkom op onze BBQ. Hoe meer, hoe beter, ookal ben je een kleine eter!
Schrijf jullie allemaal bliksemsnel in! Alles wordt cash betaald tegen 12 juli bij Hanne of Mathias.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje.

Tot dan!
Chiroetjes

24-UREN-BRIEF